Het Nederlandse Netwerk voor Otaku, Cosplayers, Animefans, Artiesten en Japanse cultuur
 
HomepageHomepage  IndexIndex  Saigen Videos  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  
Zoeken
 
 

Geef resultaten weer als:
 
Rechercher Geavanceerd zoeken
Laatste onderwerpen
» [Game] Counting
za 10 okt - 22:29 van MaTamachiGirl

» Events in Nederland
za 10 okt - 22:28 van MaTamachiGirl

» Saigen Collage! :p
do 8 okt - 0:28 van Zetta

» Facts 2015
wo 7 okt - 23:07 van Saki

» Konnichi wa. Watashi wa Saki desu
wo 7 okt - 22:17 van Sai

» Moderators wanted!
wo 7 okt - 19:31 van Saki

» Sharingan
di 6 okt - 7:32 van Biba

» [Guide] Cheerleader add at your posts
ma 5 okt - 11:10 van Ansitru

» U'll understand when u see :)
ma 5 okt - 11:09 van Princess Lolita

Meest actieve onderwerpen
[Game] Counting
[Game] LetterSpel
[Game]Raad de anime
[Game] Counting
Make a wish, corrupt a wish :D
ANIME GAME !!
MIA Pics and GIFS xD
Release your anger!
Saigen Event 10 April
Pictures Of The Japanese Garden Event
Meest actieve berichtenplaatsers van deze maand
Meest actieve onderwerpstarters
Sai
 
Battosaï
 
Eminar
 
Nagisaaaa
 
sloesty
 
Kittyloveskatten
 
Saint of Swords
 
AlchemyMisuse
 
Criximic
 
Seeteke
 

Deel | 
 

 Bored? lees wat nieuws hier

Go down 
AuteurBericht
Sai
Admin
avatar

Posts : 1064
Gender : Vrouw Age : 27
Location : Japan, Tokyo
Reputation : 35


BerichtOnderwerp: Bored? lees wat nieuws hier   zo 31 okt - 14:22

Verveel jij je? lees hier wat nieuws .


Terug naar boven Go down
http://saigen.friendhood.net
Sai
Admin
avatar

Posts : 1064
Gender : Vrouw Age : 27
Location : Japan, Tokyo
Reputation : 35


BerichtOnderwerp: Re: Bored? lees wat nieuws hier   zo 31 okt - 14:23

Signalen dat ze je zal bedriegen met een ander

Overspel is zelden iets dat zo maar gebeurt. Het gaat vaak om gevoelens en problemen die zich al langer in jullie relatie opstapelen. Vaak besef je te laat dat ze met iets zit. Je kunt haar overspel echter voorkomen door meer aandacht te besteden aan enkele signalen.

Let op deze dingen als je vermoedt dat ze overweegt haar behoeften bij een ander te bevredigen:- Wanneer ze vaak de naam van een andere man vernoemt. Ze doet dit onbewust en kan het niet stoppen. Dit kan een collega zijn of iemand uit het fitnesscentrum. Als je regelmatig de naam van een ander hoort terugkomen, alsof ze het niet kan helpen aan hem te denken, moet je alert zijn voor potentieel gevaar.

- Wanneer ze je te veel ruimte geeft. Als je partner plotseling je meer vrije tijd geeft en niet zeurt om samen dingen te ondernemen, kan dit een teken zijn. Zeker als ze je aanmoedigt met je vrienden op stap gaat, kan haar nieuwe hobby een andere man zijn.

- Wanneer je geliefde ruzie zoekt om de meest onbenullige redenen. Dit kan namelijk een signaal zijn van een onderliggend probleem, als de ontevredenheid over jullie relatie. Het is een onbewuste manier van haar om een reactie bij jou los te maken. Als je hier hevig op reageert, dan zal dat haar schuldgevoel over haar overspel verminderen. Het beste wat je kunt doen is dus kalm blijven.

- Wat mysterie is goed, maar enkel in kleine dosissen. Als ze te veel dingen voor zichzelf houdt, kun je je zorgen beginnen maken. Zeker als ze normaal erg praatvaardig is en nu plots erg kortaf, kan dit op problemen duiden. Ook als ze haar telefoon in jouw gezelschap regelmatig niet opneemt, kan dit een signaal zijn.

- Ze vertoont minder affectie. Als ze aan een andere man denkt, is de kans groot dat ze ook lichamelijk afstand van je neemt. Minder seks hoeft niet noodzakelijk te betekenen dat ze overspel pleegt. Het kan zijn dat ze een seksueel dipje heeft. Het wordt pas echt problematisch wanneer jullie seksleven drastisch verandert. (ep)
Terug naar boven Go down
http://saigen.friendhood.net
Sai
Admin
avatar

Posts : 1064
Gender : Vrouw Age : 27
Location : Japan, Tokyo
Reputation : 35


BerichtOnderwerp: Re: Bored? lees wat nieuws hier   zo 31 okt - 14:26

Datingsite voor lelijkerds leidt tot huwelijkb]Twee tortelduifjes die elkaar leerden kennen op de Britse site theuglybugball.com zijn verloofd. De datingsite is speciaal bedoeld voor 'lelijke mensen'. Het is de eerste keer dat een ontmoeting op de site tot een verloving heeft geleid, meldt de Volkskrant.[/b]

"Ik heb een gezicht dat kinderen in huilen doet uitbarsten." Het lijkt niet bepaald een goede openingszin. Toch leverde die frase Tom Clifford zijn eerste afspraakje met Janine Walker op. Nu, een dikke maand en vier dates later, is het koppel verloofd.

De website theuglybugball.com is bedoeld voor 'the aesthetically challenged', een Engels eufemisme voor 'lelijke mensen'. Het gelukkige koppel krijgt van de site een huwelijksreis naar het plaatsje Borth in Wales cadeau.

Liefde maakt blind
"Lieve Janine", schreef tapijtlegger Clifford (36) in een bericht aan Walker. "Ik zag net je prachtige gezicht op The Ugly Bug Ball en ik zou je graag willen ontmoeten. Ik woon bij je in de buurt, dus dat moet geen probleem zijn. Ik heb een gezicht dat kinderen in huilen doet uitbarsten, maar, zoals ze zeggen: liefde maakt blind, en ik denk dat jij me ook leuk zult vinden." En Walker, een winkelbediende die nog bij haar ouders woont, ging overstag.

"Ze is zo mooi, en ik kan nog steeds niet geloven dat dit echt gebeurt", zegt Clifford tegenover de Daily Telegraph. Ook Walker is dolgelukkig. "Ik waardeer het dat Tom geen Brad Pitt is. Ik ben ook niet bepaald een Angelina Jolie."
Terug naar boven Go down
http://saigen.friendhood.net
Sai
Admin
avatar

Posts : 1064
Gender : Vrouw Age : 27
Location : Japan, Tokyo
Reputation : 35


BerichtOnderwerp: Re: Bored? lees wat nieuws hier   zo 31 okt - 14:31

De ware kost van sigaretten: tot 108 euro per pakjeDe prijs van sigaretten varieert enorm, van 8,12 euro in Groot-Brittannië tot 1,2 euro in Letland. Maar door de kost van een vroegtijdige dood loopt de prijs op tot 108 euro per pakje voor mannen en 76 euro per pakje in voor vrouwen, dat blijkt uit Spaans onderzoek.

Kost dood
"Aangezien de consumptie van tabak het risico op een vroegtijdige dood verhoogt, kunnen we aan sigaretten de kost hiervan aan toevoegen", aldus onderzoeker Ángel López Nicolás, Door te roken sterft een man gemiddeld 7,13 jaar vroeger en een vrouw 4,5 jaar. Zijn berekeningen steunen op de 'Waarde van een statistisch mensenleven', ook bekend als de 'Value of a statistical life' (VSL). Dit is een schatting van de afweging tussen een geldprijs en veiligheid. Dit kan gebruikt worden om het bedrag te berekenen dat een persoon bereid is te spenderen aan de kost van de dood. De onderzoekers vergeleken dit met cijfers over de levensverwachting van rokers en niet-rokers en de tabaksconsumptie. De kost van gezondheidszorg is er niet bij inbegrepen.

Kost maatschappij
"De kost van sterftecijfer is veel hoger dan de marktprijs van sigaretten", aldus de onderzoeksters. Ander onderzoek berekende de de kosten van een pakje op de maatschappij door de medische kosten en verlies aan productiviteit, dat blijkt 13 euro te zijn. Volgens de onderzoekers zullen deze resultaten mensen helpen de echte kosten van roken te begrijpen en zal dit een extra motivatie betekenen om te stoppen met deze ongezonde gewoonte. (ep)


Een pakje Marlboro kost zo'n 4,4 euro , als iemand 1 pakje per dag rookt, dan betaald die 1606 euro per jaar aan pakjes sigaretten.
Terug naar boven Go down
http://saigen.friendhood.net
Sai
Admin
avatar

Posts : 1064
Gender : Vrouw Age : 27
Location : Japan, Tokyo
Reputation : 35


BerichtOnderwerp: Re: Bored? lees wat nieuws hier   zo 31 okt - 14:35

Uur langer slapen dit weekend door wintertijd

In de nacht van zaterdag op zondag gaat de wintertijd in. Dan mogen we een uur langer slapen. Volgens Martha Merrow, hoogleraar moleculaire en genetische chronobiologie aan de Rijksuniversiteit van Groningen, is dat een goede zaak. "Ieder jaar slapen we gemiddeld een paar minuten korter, dat uur extra slaap is dus hoognodig."

Volgens de Amerikaanse hoogleraar komen de biologische en sociale klok door dat extra uur slapen dichter bij elkaar. "We hebben 's ochtends licht nodig om ons fitter te voelen." Het effect van de wintertijd is overigens snel weer uitgewerkt aangezien het nog korter licht wordt naarmate de winter vordert.

Volgend jaar in maart mogen we dan onze klok opnieuw een uur vooruitzetten voor de zomertijd. "Rampzalig", volgens Martha Merrow, "Daar hebben de mensen veel meer last van."

"In een ideale wereld hebben we geen wekker nodig en voelen we aan wanneer we moeten gaan slapen en wanneer we het beste kunnen opstaan", vertelt Merrow aan De Telegraaf, "Maar in het algemeen is het voor jonge kinderen ideaal om vroeg te gaan slapen en dan vroeg op te staan. Dat ritme verschuift dan naar laat gaan slapen en later opstaan. De piek ligt bij jongeren van 21 jaar. Zij presteren het best als ze laat gaan slapen en dan laat opstaan. Uiteindelijk schuift dat ritme weer wat terug. Op middelbare leeftijd gaat ons ritme terug naar het niveau van tienjarige kinderen."

Martha Merrow pleit dan ook dat scholen en bedrijven zich meer zouden moeten aanpassen aan de biologische en sociale klok. "Het lichaam van jongeren is ingesteld op laat gaan slapen en laat opstaan, maar ze moeten rond 8 uur al op school aanwezig zijn. Het voelt voor jongeren vaak aan dat drie uur voordat ze eigenlijk moe zijn in bed liggen en dus ook drie uur eerder moeten opstaan dan dat hun lichaam daar klaar voor is."

De hoogleraar is trouwens geen voorstander van het verzetten van de klok twee maal per jaar. "Ik heb niet het gevoel dat mensen zich beter voelen door meer zon in de ochtend in de winter en meer zon 's avonds in de zomer. Al denk ik niet dat het ooit zal afgeschaft worden." (ka)
Terug naar boven Go down
http://saigen.friendhood.net
Sai
Admin
avatar

Posts : 1064
Gender : Vrouw Age : 27
Location : Japan, Tokyo
Reputation : 35


BerichtOnderwerp: Re: Bored? lees wat nieuws hier   ma 8 nov - 22:54


Meisje dat wegliep in pyjama teruggevonden

De lokale politie van de zone Brussel West heeft deze namiddag een tienjarig meisje teruggevonden dat zondagavond in pyjama was opgemerkt in het Laerbeekbos in Jette. Er kwam een grootscheepse zoekactie aan te pas, maar uiteindelijk bleek het meisje al sinds zondagavond opnieuw thuis.

Het meisje was zondagavond na een ruzie met haar ouders gaan lopen. Twee jonge verpleegsters hadden haar opgemerkt toen ze in haar pyjama en blootvoets in de richting van het Laarbeekbos liep. De verpleegsters verloren het meisje uit het oog en zelfs met de hulp van twee andere getuigen konden ze haar niet vinden. Ze verwittigden daarop de politie. Achttien agenten doorzochten het bos, maar vonden ook niets.

Maandagochtend vond een nieuwe zoekactie plaats waarbij een helikopter van de federale politie werd ingezet maar ook die leverde niets op. Een buurtonderzoek bracht de politie dan tot bij een meisje dat zondagavond ruzie had gemaakt met haar ouders. Ze was daarop het appartement uitgelopen. Omdat ze haar pyjama aanhad, hadden haar ouders niet gedacht dat ze het flatgebouw zou verlaten. In het Laarbeekbos liep het meisje een koppel tegen het lijf dat haar veilig naar huis bracht. Gezien haar snelle terugkeer hadden de ouders er niet aan gedacht de politie te verwittigen.

Er kwam vanmorgen zelfs een politiehelikopter aan te pas om het meisje terug te vinden.
Terug naar boven Go down
http://saigen.friendhood.net
Sai
Admin
avatar

Posts : 1064
Gender : Vrouw Age : 27
Location : Japan, Tokyo
Reputation : 35


BerichtOnderwerp: Re: Bored? lees wat nieuws hier   ma 8 nov - 22:56
Buitenlanders mogen Big Ben niet meer op
Buitenlandse toeristen mogen niet langer de Big Ben in Londen bezoeken uit veiligheidsoverwegingen. Dat melden verschillende Britse media. De controles op buitenlanders zouden te complex en te duur geworden zijn. Britten mogen de toren nog wel op, maar moeten eerst toelating vragen aan het parlementslid uit hun regio.

De Big Ben, wat eigenlijk de naam is van de grote klok die in de toren naast het parlementsgebouw hangt, is één van de meest bekende toeristische trekpleisters van de Britse hoofdstad, maar buitenlandse toeristen moeten zich geen illusies meer maken om de toren te beklimmen. "Met al die veiligheidscontroles is het allemaal veel te complex geworden", zegt Michael McCann, die de grote klok bedient.

Britten kunnen nog wel een bezoekje brengen, al moeten ze daar wel met een goede reden schriftelijk toelating voor vragen aan hun plaatselijk parlementslid. "Hou rekening met een wachttijd van drie tot zes maanden", klinkt het op de website van het Britse parlement. Eens ze dan toelating hebben gekregen, moeten de Britten nog een reeks veiligheidscontroles ondergaan alvorens ze de toren opmogen.
Terug naar boven Go down
http://saigen.friendhood.net
Sai
Admin
avatar

Posts : 1064
Gender : Vrouw Age : 27
Location : Japan, Tokyo
Reputation : 35


BerichtOnderwerp: Re: Bored? lees wat nieuws hier   ma 8 nov - 22:59

Zoon doodt vader met samoeraizwaard in Duitsland

Een 24-jarige man heeft afgelopen nacht in Senden, in de Duitse deelstaat Noord-Rijnland-Westfalen, zijn 49-jarige vader gedood met een samoeraizwaard. Dat deelden de politie en het openbaar ministerie van Münster mee.

Volgens de eerste informatie zou er eerst ruzie zijn geweest tussen de vader en de moeder van de verdachte. Daarbij zou de zoon partij gekozen hebben voor zijn moeder, en naar het zwaard gegrepen hebben.

De vader raakte dodelijk gewond aan het hoofd, de hals en het bovenlichaam. De moeder en de zus van de dader verwittigden de hulpdiensten, maar er kon geen hulp meer baten.
Terug naar boven Go down
http://saigen.friendhood.net
Sai
Admin
avatar

Posts : 1064
Gender : Vrouw Age : 27
Location : Japan, Tokyo
Reputation : 35


BerichtOnderwerp: Re: Bored? lees wat nieuws hier   ma 8 nov - 23:03

Knaap (12) voert dronken mama naar huis

In Nevada heeft een vrouw voor de rechter bekend dat ze haar twaalfjarige zoon met haar auto liet rijden omdat ze dronken was. Misty McCollister (35) werd veroordeeld voor kindermisbruik. Dat meldt The Gardnerville Record-Courier.

Zigzaggen
De auto van de vrouw werd uit het verkeer geplukt nadat een getuige zag hoe het voertuig voortdurend van z'n rijvak afweek en zich hortend en stotend voortbewoog. Bij nader inzicht bleek er een jongen van twaalf achter het stuur te zitten. In de auto zaten, naast de dronken moeder, nog een andere vrouw en een 7-jarig kind.

Bril vergeten
In de rechtbank verklaarde McCollister dat de andere vrouw weigerde om met de auto te rijden omdat ze haar bril niet bijhad. Om toch thuis te geraken, zette ze dan maar haar zoontje op haar schoot en liet ze hem de wagen besturen. Voorts bekende ze dat ze het hele weekend op de lappen was geweest
Terug naar boven Go down
http://saigen.friendhood.net
Sai
Admin
avatar

Posts : 1064
Gender : Vrouw Age : 27
Location : Japan, Tokyo
Reputation : 35


BerichtOnderwerp: Re: Bored? lees wat nieuws hier   ma 8 nov - 23:05

Vrouw wint 'Rad van Fortuin' met slechts één letter op bord als tip

Verrassing alom in 'Wheel of Fortune' (Rad van Fortuin) op de Amerikaanse televisie. Een kandidate is erin geslaagd om met slechts één letter op het bord de opgave te raden. Caitlin Burke uit New Jersey won een reis naar de Caraïben door 'Iv'e got a good feeling about this' te raden met enkel de letter 'l' op het bord als begin.
Terug naar boven Go down
http://saigen.friendhood.net
Sai
Admin
avatar

Posts : 1064
Gender : Vrouw Age : 27
Location : Japan, Tokyo
Reputation : 35


BerichtOnderwerp: Re: Bored? lees wat nieuws hier   ma 8 nov - 23:07

Baby sterft na 40 minuten in draaiende wasmachine

Een Amerikaanse baby van tien dagen oud stierf nadat haar moeder haar 40 minuten in een draaiende wasmachine legde.

Was
De kersverse moeder Lyndsey Fiddler uit Bartlesville, Oklahoma legde haar dochter samen met een hoop was in de machine. De vrouw was onder invloed van drugs. Haar tante Rhonda Coshatt, die de verslaafde moeder kwam controleren, trof haar na 40 minuten bewusteloos aan en ontdekte dat de baby vermist was. Ze hoorde een vreemd geluid uit de wasmachine, toen ze het deurtje opende vond ze het lichaam van het meisjes verwikkeld in was. De 26-jarige moeder belde in paniek naar de hulpdiensten, ze probeerden het meisje nog te reanimeren, maar het was al te laat.

De gruwelijke dood van het meisje schokte heel wat politiemensen en de hulpdiensten. Een agent zei dat dit het meest tragische incident uit zijn hele carrière was.

Arrestatie
Fiddler heeft nog twee andere jongens, familieleden waren bezorgd over de opvoedingskwaliteiten van de vrouw omdat ze een drugsverleden heeft. Eerder dit jaar, voor de geboorte van haar derde kind, verwittigden ze al de sociale dienst in de hoop dat de kinderen een betere toekomst zouden krijgen. De moeder werd in april gearresteerd wegens drugsgebruik, ze was toen vier maanden zwanger. De vader van het kind Benjamin Trammel, zegt dat hij niet kan geloven dat zijn vriendin opzettelijk zijn dochter doodde.
Terug naar boven Go down
http://saigen.friendhood.net
Sai
Admin
avatar

Posts : 1064
Gender : Vrouw Age : 27
Location : Japan, Tokyo
Reputation : 35


BerichtOnderwerp: Re: Bored? lees wat nieuws hier   ma 8 nov - 23:09

Man masturbeert voor ogen van hulpagent

Ken je die oude grap nog: 'Wat is het toppunt van durf? Tegen een flik z'n been plassen en vragen of het warm is.' Een man uit Florida heeft deze joke een nieuwe dimensie gegeven: hij sloeg aan het masturberen voor de ogen van een hulpsheriff. Voor de deur van een gerechtsgebouw nog wel. Dat schrijft de krant St. Petersburg Times

De 48-jarige Richard M. Garcia uit San Antonio parkeerde zijn auto voor de rechtbank. Hij stapte uit, trok z'n broek naar beneden en begon met zichzelf te spelen. Het tafereel ontrolde zich voor de ogen van een hulpsheriff die voor het gerechtsgebouw had postgevat.

Zalf voor aambeien
Toen de agent Garcia arresteerde op beschuldiging van openbare zedenschennis, verklaarde de onverlaat dat hij enkel een zalfje voor zijn aambeien aan het aanbrengen was. Nader onderzoek wees uit dat het flesje dat Garcia vasthield helemaal geen aambeienzalf was, maar wel een glijmiddel.

Na het betalen van 150 dollar borg werd Garcia nog dezelfde dag van de feiten vrijgelaten.
Terug naar boven Go down
http://saigen.friendhood.net
Sai
Admin
avatar

Posts : 1064
Gender : Vrouw Age : 27
Location : Japan, Tokyo
Reputation : 35


BerichtOnderwerp: Re: Bored? lees wat nieuws hier   ma 8 nov - 23:12

Nu nog de McDonald's drive in, straks een rapcarrière?Deze medewerker van een McDonald's doet nu nog de drive in, maar beschouwt zijn huidige job waarschijnlijk als een opstapje naar een carrière als rapper of stand up comedian. "Medium Coca Cola? An excellent choice!"
Terug naar boven Go down
http://saigen.friendhood.net
Sai
Admin
avatar

Posts : 1064
Gender : Vrouw Age : 27
Location : Japan, Tokyo
Reputation : 35


BerichtOnderwerp: Re: Bored? lees wat nieuws hier   ma 8 nov - 23:15


Bedrogen echtgenoot filmt vrouw en pastoor in bedEen Peruviaanse priester zit in een wel heel lastig parket. Niet alleen wijdde hij zijn leven niet uitsluitend aan God - hij had een relatie met zijn getrouwde poetsvrouw - maar nu heeft de bedrogen echtgenoot de twee gefilmd terwijl ze de liefde bedrijven.

De bedrogen echtgenoot speelde de beelden van de sekspartij door aan een televisiezender in hoofdstad Lima. En dat is nog niet het einde van de ellende: tot overmaat van ramp blijkt de vrouw nog eens zwanger te zijn van de priester.

De echtgenoot had vermoedens dat zijn vrouw hem bedroog met de priester. Daarom sloop hij op een avond, met een videocamera in de hand, de pastorij van de Medalla Milagrosa-kerk in Trujillo binnen. Hij had - nu ja - geluk: de twee waren net aan het vrijen in het bed van de priester.

"In de val gelokt!"
"U hebt met in de val gelokt", zo reageerde de verbouwereerde priester, maar hij voegde er meteen aan toe dat hij zijn fout erkende.

De vrouw putte zich uit in excuses; volgens haar viel de priester haar seksueel lastig en eiste hij dat ze zijn verlangens bevredigde. De vrouw is ondertussen vier maanden zwanger en eist van de priester dat hij het kind erkent.Ze werd in de nasleep van het schandaal ontslagen door haar werkgever, de pastoor is nog steeds in functie.
Terug naar boven Go down
http://saigen.friendhood.net
Sai
Admin
avatar

Posts : 1064
Gender : Vrouw Age : 27
Location : Japan, Tokyo
Reputation : 35


BerichtOnderwerp: Re: Bored? lees wat nieuws hier   ma 8 nov - 23:26

Britse postbode vreest huiskat

Een Britse postbode uit Portsmouth heeft het niet zo begrepen op Lana, de huiskat. Lana haalde uit naar Andrew Goater (53) toen hij de brieven door de gleuf in de deur stak. Andrew bloedde naar eigen zeggen twee uur lang en moest naar het hospitaal voor een tetanusspuit. "Je hoort al eens van een collega die aangevallen wordt door een hond, maar deze kat kwam totaal uit het niets", briest hij in The Sun. Goater belt tegenwoordig aan om de post persoonlijk af te leveren
Terug naar boven Go down
http://saigen.friendhood.net
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Bored? lees wat nieuws hier   

Terug naar boven Go down
 
Bored? lees wat nieuws hier
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Saigen ::  :: Chatting in general-
Ga naar: